Breaking News

Itt A fiúknak, akiket valaha szerettem harmadik részének borítója és a válasz a miértre!

Jenny Han eredetileg csak két részt tervezett A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozatba. Sokáig is kitartott az elképzelése mellett, de aztán nem is olyan régen mégis bejelentette: bizony, érkezik a harmadik rész. 

Persze még várni kell rá, a harmadik kötet 2017. április 4-én jelenik meg angolul. 

Addig is nézegethetjük a ma leleplezett borítót: 



A történet szerint Lara Jean a végzős évét éli. Boldog a családjával és a pasijával, de ahogy beüt a továbbtanulás kérdése, a szokásos stresszt Lara Jean sem kerülheti el. Vajon túléli a kapcsolata? Mi lesz a családjával? És leginkább: mi lesz vele? 

Az írónő elárulta, hogy a kötetet hónapokig titokban tartotta, még a szerkesztője és az ügynöke sem tudott róla - és ezt kifejezetten élvezte. Az ötlet egy másik könyv írása közben született: hiába állt neki egy új történetnek, egyszerűen nem hagyta nyugodni, mi lehet Lara Jeannel és Peterrel.

Kifejezetten izgalmasnak találta a lehetőséget, hogy mit tesz Lara Jean, ha az első kötethez képest fordul a helyzet: akkor a nővére, Margot ment el főiskolára, ő pedig otthon maradt. Most pedig ő az, akinek mennie kell. És ebben kulcsszerepe van mindannak a változásnak, ami a sorozat első két kötetében történt. 

Arra a megjegyzésre valahogy elfelejtett válaszolni, hogy biztosan ez lesz-e az utolsó könyv, viszont azt elárulta, hogy Kitty hiányzik majd neki a leginkább. Ki tudja? Talán pont neki ír majd még kötetet? 

A teljes interjút ITT olvashatjátok.


Nincsenek megjegyzések