Breaking News

Fájdalmas hír: az Alexandra nem hozza a Holdbéli krónikák folytatását

A hetekben már többször szóba került Marissa Meyer Holdbéli krónikák sorozatának folytatása, annak apropóján, hogy a Könyvmolyképző bejelentette, náluk érkezik az írónő egy másik könyve.

Eddig a sorozat két része jelent meg, az első kötet eredeti és saját borítóval is, de sajnos érezhető volt, hogy nem fogy úgy, ahogy kellene. Hiába gyönyörű az első eredeti borítója (és azért a magyar sem tragikus), hiába nagy kiadó, hiába világsiker és jogosan, mert még szuper is: nem jött össze igazán. 



A maroknyi rajongó - köztük magam is - persze tovább reménykedett, de az Alexandra olvasói kérdésre - amit a Molyon osztott meg a kérdező - elárulta, valóban nem tervezik a folytatást. 

A Holdbéli krónikák sorozat folytatását viszont egyelőre sajnos egyáltalán nem tervezzük. Többször felmerült ugyan az elmúlt időszakban, mivel rendszeresen kapunk ezzel kapcsolatban olvasói leveleket, de sajnos az első két rész nem fogyott olyan példányszámban, hogy megérje a folytatásokat megjelentetni.

Most abban lehet reménykedni, hogy esetleg egy másik kiadó lecsap rá.  


1 megjegyzés:


  1. Mivel a Könyvmolyképzőnél jelenik meg Marissa Meyer – Heartless című regénye, ezért vettem a bátorságot és rákérdeztem náluk, hogy esetleg a Holdbéli Krónikákat fogják-e majd folytatni. Ezt a választ kaptam:
    “Igen, mi fogjuk majd kiadni a Hearthlesst.
    Egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy tudjuk-e folytatni a Holdbéli krónikákat is. Rengeteg minden múlik majd azon is, hogy milyen lesz a Hearthless fogadtatása az olvasók körében.

    Üdvözlettel,
    A Könyvmolyképző csapata”

    Nagyon szurkolok, hogy legyen olyan a fogadtatása a Heartless-nek, hogy a Holdbéli Krónikákat is folytassa a Könyvmolyképző!! ^^

    VálaszTörlés