Breaking News

Cover Reveal - Tavi Kata: Szívkeringő

Nagyon furcsa leírni, de igaz: érkezik a Sulijegyzetek sorozat negyedik, és egyben utolsó kötete. Bizony, idáig is eljutottunk.

A jó hír viszont: részt vehetek a borító leleplezésében, amit számtalan borítószavazás előzött meg. 

Fülszöveg:


Lilla és Krisztián végzősök lettek a Duna-parti Gimnáziumban. Az tanévben egymást érik az izgalmas események: szalagavató, pályaválasztás, és vár rájuk a mumus,a rettegett érettségi vizsga is. A pár kapcsolata egyre komolyabbra fordul, de képesek lesznek kezelni a szerelem komolyabb kihívásait? Lilla válaszokat keres arra, ki ő, merre induljon a középiskola után, és hol a helye Krisztián életében.

A barátok mindennapjai sem könnyebbek. Vajon Márk elég erős, hogy szembenézzen az évek óta eltitkolt igazsággal? Gréta és Ákos meg tud birkózni azzal, hogy eltérnek a jövőbeli terveik? Jázmin és Kristóf feláldozná-e a szerelmet a tanulásért? Vajon Flóra örök magányra van ítélve?

Senkinek sem könnyű kiegyensúlyozottnak maradni, amikor ilyen nehéz döntéseket kell meghozni. Megvalósulhatnak az álmok, vágyak, szerelmek, amiket eddig kergettek? Egyáltalán ugyanarra vágynak még, amire régebben?

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<

A szerzőről:Tavi Kata 1984-ben született. Író, tanár, végzettsége szerint könyvtáros is, jelenleg egy könyvesboltban dolgozik, mint üzletvezető. A II. Aranymosás regénypályázaton tűnt fel romantikus ifjúsági sorozatának első részével, ami Nyitótánc címen 2013-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál. 

http://tavikata.blogspot.com
https://www.facebook.com/TaviKata
http://konyvmolykepzo.hu/cimke/tavi-kata

Nincsenek megjegyzések