Breaking News

Magyarul is megjelenik a Poldark - Szereted a kosztümös filmeket? Ezt imádni fogod!

A kosztümös filmek és sorozatok szerelmesei már nagy eséllyel találkoztak a Poldark című BBC sorozattal, ami immáron a negyedik évadát koptatja.



Már csak azért is, mert a főszereplő az adaptációs körökben népszerű Aidan Turner, aki A hobbit Kilijét és a Csontváros Luke-ját is eljátszotta - és ha már adaptációk, Agatha Christie Tíz kicsi katona adaptációjában is felbukkant 2015-ben.



A Poldark egyébként nem csupán kosztümös sorozat, hanem adaptáció is. Winston Graham 12(!) részes regényfolyama alapján készül.

Ahogy a sorozat szinopszisa szól:

Ross Poldark megjárta a háborút és kis híján odaveszett. Odahaza mindenki úgy hiszi, hogy meghalt. Amikor édesapja örökös nélkül életét veszti, a családi birtok romlásnak indul. Mikor Ross végre hazatér, szörnyű állapotokat talál, de úgy dönt, letelepedik és rendbehoz mindent. Ráadásul volt kedvese, Elizabeth éppen férjhez menni készül, ő pedig nem tehet semmit, hogy ezt megakadályozza.

Így indul a kaland.



A sorozat rajongói régóta vágytak már a könyvekre magyarul is, és most végre megszületett a jó hír: a Könyvmolyképző csapott le a könyvek jogaira! Arról egyelőre nem tudunk semmit, mikor érkezhet magyarul az első kötet, Ross Poldark, de ez már így is jó hír.

Ha esetleg valaki nem ismerné még, íme egy kis ajánló a tévésorozathoz:


1 megjegyzés:

  1. Szeretnek ertesitest kapni, amikor megjelenik Winston Graham Poldark sorozata magyar nyelven! koszonettel

    VálaszTörlés