Breaking News

George Clooney 22-es csapdája adaptációját berendelte a Hulu!

A Variety számolt be egy újabb nagyszabású könyvadaptációs hírről. 

Eszerint Joseph Heller klasszikusából, a 22-es csapdájából újabb adaptáció készül, méghozzá minisorozat - már azt is tudjuk, hogy 6 részes lesz! Ez még önmagában talán nem bomba hír, ellenben dobjuk be a képletbe az Oscar-díjas George Clooney nevét is, és mindjárt más a helyzet.

Eddig váratott magára a hír, hogy hol érkezhet a sorozat, de most már biztos: a Hulu ugyanis megvette!

Így tehát jó helyre kerül, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint A szolgálólány meséje diadalmenete.Bizony, nem csalás, nem ámítás, George Clooney visszatér a tévéképernyőkre, ugyanis ő fogja alakítani Cathcart ezredest. Mindezeken felül a mostani információk szerint Grant Heslovval lesznek a projekt rendezői. 

Olaszország, 1943. Cathcart ezredes folyton emeli az amerikai bombázópilóták bevetésének számát. Yossarian kapitánynak és társainak nincs más lehetősége, minthogy megpróbálja orvosi úton leszereltetni magát. Ezzel azonban beleesnek a huszonkettes paragrafus csapdájába. A szabály szerint ugyanis leszerelni csak azt a katonát lehet, aki ezt az elmeállapotára hivatkozva kéri. Aki viszont ezt kéri, az nyilvánvalóan nem lehet őrült, csupán ki akarja magát vonni a harci állományból. Vagyis nem szereltethető le. 

Nincsenek megjegyzések