Breaking News

Befutott a nagy korkülönbséges Rázós kötet magyar borítója!

A múltkor már írtam róla, hogy a Könyvmolyképző Rázós sorozatában érkezik az All the Ugly and Wonderful Things, ami magyarul a Minden csúf és csodálatos dolog címet kapta.

Volt is nagy vita a komment szekcióban, hiszen elég meredek kérdést feszeget a könyv: nagy korkülönbséges szerelmi sztori ez, egészen konkrétan a két főszereplő kapcsolatának kezdetén a lány tizenhárom éves, a férfi pedig már felnőtt.

A könyv értékelése Goodreadsen ezzel együtt kb. 64.000 értékelés mellett 4,07-es.

Most pedig megérkezett a magyar borító is és előrendelhető a kötet:


Íme:
A magyar fülszöveg:

Wavy ötéves korára már nagyon sok traumát szenvedett el: kábítószerfüggő anyja börtönben ül, ő pedig egy időre Brenda nagynénje, „normális” családjához kerül. Wavy nem hajlandó sem beszélni, sem mások előtt enni, mert az anyja mocskosnak tartja, ami a szájába kerül. Apja, a drogdíler Liam nem sokat törődik a családjával, amitől Wavy anyja mély depresszióba süllyed. Wavy egymaga küszködik, hogy iskolába tudjon járni és ellássa a kisöccsét, Donalt. Csak Kellen, Liam egyik embere – akit szintén elhanyagoltak gyerekkorában –, mutat együttérzést és törődést Wavy irányában. A szeretetre éhes kislány és a sérült férfi egymásba szeretnek, és Wavy mindössze tizenhárom éves, amikor szexuális kapcsolatot kezdenek. Amikor mindez a nagynénje tudomására jut, pedofilnak bélyegzi Kellent, és kitartóan küzd, hogy elválassza őket egymástól. Wavy időközben felnő, és hihetetlen szívóssággal, minden akadályt legyőzve dolgozik azon, hogy ismét összekerülhessen Kellennel. A történet szereplői a maguk módján révbe érnek, és második esélyt kapnak az élettől.

Nincsenek megjegyzések