Breaking News

Filmes borítóval is érkezik magyarul A fiúknak, akiket valaha szerettem

Azt már lehetett tudni, hogy a Könyvmolyképző hozza filmes borítóval is A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvet, hiszen korábban már feltöltötték a kötet adatlapját a webshopjukba. 

Mindenesetre most megérkezett végre a borító is - és meglepetés, magyar címmel!


Íme a borító:
Fülszöveg:

Írás közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba.
Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem. Onnantól fogva úgy tudom megenni reggel a gabonapelyhet, hogy közben nem azon jár az eszem, vajon ő is banánnal szereti-e a Cheeriost. Úgy éneklem a szerelmes dalokat, hogy már nem neki éneklem. Ha a szerelem olyan, mint a megszállottság, a leveleim olyanok, mint az ördögűzés. Megszabadítanak. Legalábbis azt kéne tenniük.

Nincsenek megjegyzések