Breaking News

Érkezik a Mielőtt megismertlek 3. része - Itt a borító és a fülszöveg

A múltkor már hírt adtam róla, hogy érkezik Lou Clark történetének harmadik része magyarul is, azóta pedig fel is került a kötet a kiadó oldalára.





Az új regény Lou kalandjait követi, aki New Yorkba indul, és választania kell a régi élete és az új között, ami előtte áll. 

Az írónő így mesélt a döntésről: 



"Mindig tudtam, hogy ha egyszer elkötelezem magam a Mielőtt megismertelek folytatása mellett, lesz egy harmadik könyv is. Innentől már egyértelműen trilógiaként láttam a sorozatot. Az, hogy újra Lou-val tölthettem az időt, igazán szórakoztató volt, és az is, hogy egy új országba, egy teljesen új világba lökhettem, egy titkokkal teli házba. A szokásos humorával és érzékenységével alapvető kérdéseket kell feltennie magának, például azt, hogy az Atlanti-óceán melyik partjára tartozik. Remélem, az olvasók is annyira élvezik majd ezt az új kalandot, mint amennyire én élveztem a megírását." 



Fülszöveg:

A trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a hatalmas sikert aratott Mielőtt megismertelek című regényben bemutatott Lou Clark története.
Lou sok mindent tud. Pontosan tudja például, hogy milyen nagy a távolság új New York-i otthona és londoni barátja, Sam lakása között. Azt is tudja, hogy a főnöke jó ember, ahogy azt is, hogy a felesége eltitkol valamit a férfi elől.
Azt viszont nem tudhatja, hogy miközben beleveti magát New York társasági életébe, hamarosan megismerkedik valakivel, aki jókora felfordulást okoz a lelkében. Merthogy Josh elképesztő módon emlékezteti valakire, akire rendkívül fájdalmas visszaemlékeznie.
Azt sem tudja Lou, hogy mihez kezdjen a kialakult helyzetben - csupán azt tudja, hogy bármilyen döntés hoz, az mindent visszavonhatatlanul megváltoztat az életében. És hogy mindenképp követnie kell a szíve szavát, akárhová is vezesse.


Nincsenek megjegyzések