Breaking News

Ilyen lesz a Pokémon Go jellegű Harry Potter játék, a Wizards Unite

Arról, hogy a Pokémon Go készítői a Harry Potter világában játszódó hasonló játékkal érkeznek, már többször írtam, de eleinte viszonylag keveset lehetett tudni arról, valójában mire számíthatunk.
Most a készítők végre elég sokat megmutattak a játékból ahhoz, hogy nagyjából tudjuk, mire is számíthatunk a Wizards Unite-tól.

A játék neve nem véletlenül ez: gyakorlatilag közös küldetése van a játékosoknak, amit csak együtt sikerülhet véghezvinni. "A boszorkányok és a varázslók szerte a világból összejönnek, hogy bűbájokat idézzenek és visszajuttassák megfelelő helyükre a Megtalálhatókat - tárgyakat, lényeket, embereket és még emlékeket is -, amelyeket csapdába ejtett egy varázslat, hogy a muglik ne fedezhessék fel a varázslatot."

"Ahogy a játékosok végigmennek a világon, Fogadókat fognak találni, ezek visszaállítják a varázsenergiájukat és ahol varázslatos összetevőket találnak a különleges bájitalokhoz, illetve Zsupszkulcsokat, amelyek különböző AR portálokat nyitnak a varázslóvilág ikonikus helyeire."Így például meg lehet majd nézni 360 fokos nézetben Ollivander pálcaboltját is:

És íme a videós ízelítő:


Nincsenek megjegyzések