Breaking News

Még az idén érkezik Sarina Bowen újabb kötete a Könyvmolyképzőnél

Katona Ildikó újabb hírt osztott meg Molyon hozzászólásban: Sarina Bowen újabb kötete érkezik a kiadónál! 

A Bittersweet a válasz szerint még az idén megjelenhet, ugyan ez a válaszból nem derült ki, de nagy eséllyel az őszi-téli időszakban számíthatunk rá. 

A Bittersweet majdnem 11.000 értékelés mellett 4,07-es tetszési indexet tudhat a magáénak Goodreadsen, ami nagyon biztató.

Sarina Bowen BittersweetFülszöveg:

Ha nem bírod a hőséget, ne menj a gyümölcsöskertbe. 
A legutolsó ember, akire Griffin számít, hogy egy vermonti árokban bukkan, a korábbi egyéjszakása. Öt évvel ezelőtt a páros együtt töltött egy forró éjszakát. De az még egy másik életben volt. 
Huszonhét évesen Griff a családi farm vezetőjeként találta magát. Még a kigyúrt válla is érzi a hatalmas terhet, amit édesanyja, három testvére és dilis nagyapja támogatása jelent. Nincs ideje főiskolás lányokra, akik váratlanul felbukkant, és féláron akarják felvásárolni a terményt. 
Vermont soha nem szerepelt Audrey Kidder útitervei között. Pont így Griff Shipley sem. De szüksége van egy második esélyre az étteremben, ami vonakodik felvenni. Oké, egy ötödik esélyre. És egyetlen beképzelt farmer sem állhat az útjába.
Ellenfelek. Teljesen mást várnak az élettől. Elég nagy gond, hogy a kémia közöttük olyan erős, mint Audrey titkos enchilada szósza, sőt...

Nincsenek megjegyzések