Breaking News

BREAKING: Már biztos, hogy magyarul is érkezik Sarah J. Maas felnőtt fantasysorozata!

A Könyvmolyképző Kiadó ma a Molyon, olvasói kérésre elárulta: már a teljes Crescent City sorozatra szerződtek, így azután sem maradunk Sarah J. Maas nélkül, hogy véget ér az Üvegtrón és a Tüskék és rózsák udvara sorozat!





Ahogy már korábban megírtam, az első kötet címe House of Earth and Blood, azaz Föld és Vér Háza, a megjelenés pedig jövő január 28.



Kaptunk egy fülszöveget is hozzá, ami lefordítottam:

A New York Times bestseller szerző Sarah J. Maas tollából teljesen új sorozat, Crescent City címmel, a Föld és Vér Házával: a féltündér-félember Bryce Quinlan története, aki bosszúra szomjazik egy kortárs fantasyvilágban, tele mágiával, veszéllyel és perzselő románccal.
A félig tündér, félig ember Bryce Quinlan imádja az életét. Nappal egy antikvitással üzletelő díler, éppen csak legális mágikus tárgyakat árusít, éjjel pedig a barátaival bulizik és kihasználja az összes Lunathion - más néven Crescent City, azaz Félholdváros - kínálta élvezetet. De mindez összeomlik, amikor egy kegyetlen gyilkos az egész várost alapjaiban rázza meg - vele együtt pedig Bryce világát is.
Két évvel később az állása halott ügy, és most már csak a város kétes hírű bárjaiban tehet szert némi boldog figyelemelterelésre. De amikor a gyilkos újra lecsap, Bryce hirtelen a nyomozás közepén találja magát, a hírhedt Bukott angyallal, akit saját brutális múltja is folyamatosan kísért.
Hunt Athalar, az Arkangyalok személyes asszaszinja semmit sem akar Bryce Quinlantől, hiába kapta feladatul, hogy megvédje a lányt. Ő ugyanis megtestesít mindent, ami ellen Hunt annak idején fellázadt, és sokkal jobban érdekli a bulizás, mint hogy megoldja a gyilkosságot, nem számít, mennyire közel van is. De Hunt hamarosan rájön, hogy sokkal több van Bryce-ban, mint amit első pillantásra fel lehet fedezni - és ki kell találnia, hogyan dolgozzon vele együtt, ha meg akarják oldani az ügyet.
Miközben Bryce és Hunt versenyt futnak az idővel, hogy kibogozzák a rejtélyt, nem is sejtik, milyen mélyre kell merülniük a városban, harcos alakulatokon át, le, egészen a Pokol bugyráig, ahol a dolgok, amik már egy ezredéve pihentek, hirtelen ébredezni kezdenek...
Sarah J. Maas New York Times bestseller szerző gazdag és innovatív új fantasysorozatában az olvasó felejthetetlen karakterekkel és letehetetlen rejtélyekkel merülhet el a veszteség szívfájdalmában, a szabadság árában - és a szerelem erejében.


Izgalmas egyébként a sorozat Pinterest tábláját is követni, ahonnan inspirációt merít az írónő.
ITT és ITT írtam róla.

Nincsenek megjegyzések