Breaking News

Újabb szerzőt vehet át a Könyvmolyképző!

Samantha Shannon Csontszüret sorozatát az Athenaeum kezdte el kiadni, de két rész után nagyon úgy néz ki, a kiadó elkaszálta a szériát. 

Igaz, ami igaz, talán nem annyira talált rá a közönségére az amúgy sok részes széria, amit nagyon sajnálok, mert ahogy írtam is róla, én amúgy szeretem ezt a sorozatot. (A Csontszüret értékelésemet itt, A Mímes Rend értékelésemet itt olvashatjátok.

Samantha Shannon viszont kivett egy kis "szabit" ennek az írásából, helyette előállt egy önálló kötettel, ami a The Priory of the Orange Tree címet kapta.

Samantha Shannon The Priory of the Orange TreeA regénynek közel 7000 értékelés mellett 4,25-ös az értékelése, ami nagyon kecsegtető.

A sztori egyébként nagyon izgalmasan hangzik: egy királynő uralta országban nőiági örökösödés van, de sajnos még nem született örökös, pedig az uralkodót bérgyilkosok fenyegetik. Ó, és egyébként a világban sárkánylovasok is vannak! Engem már ezzel megvettek kilóra.

A Könyvmolyképző Kiadó vezetője, Katona Ildikó pedig Molyon elárulta: folyamatban van a kötet megvásárlása, bár az ára kissé borsos, ami lassítja a folyamatot. 

A kötethez könyvelőzetes is készült, íme:

Nincsenek megjegyzések