Breaking News

Már biztos: érkezik magyarul a nagy sikernek örvendő Captive Prince

A Molyon az elmúlt hónapokban nagyon komoly kampány folyt, hogy magyarul is megjelenhessen C.S. Pasat Captive Prince sorozata.

A kötet 41.000 értékelés mellett 3,93-as, ami nem is rossz, figyelembe véve, hogy egy romantikus LMBT könyvről van szó - ezt pedig sokan sajnos lehúzzák, akkor is, ha nem is a könyvvel van problémájuk.

És most végre a Könyvmolyképző elárulta: szerződtek rá, úgyhogy érkezik magyarul!




Fülszöveg magyarul:

Dament az emberei harcos hősként tartják számon, és egyben ő az örököse Akielos trónjának is. De amikor féltestvére megszerzi a hatalmas, Damen fogságba esik és megfosztják identitásától, miközben egy ellenséges nemzet hercegéhez küldik, szexrabszolgának.
Új mestere, a gyönyörű, manipulatív és halálos Laurent herceg a legrosszabbat hozza ki udvarából Vere-ben. Az udvar halálos politikai intrikák helyszíne, semmi sem az, aminek látszik, és amikor Damen is ezeknek a trónért folyó játszmáknak a közepén találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal a túléléséért és azért, hogy megmentse népét.
Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha ne fedje fel valódi kilétét. Mert az egyetlen ember, akire Damennek szüksége van, az a férfi, akinek mindenki másnál több oka van rá, hogy gyűlölje őt...

Nincsenek megjegyzések