Breaking News

Újabb Vörös Pöttyösökből lesz Netflix film!

Nem csalás, nem ámítás: a Netflixnek annyira bejöttek a korábbi YA adaptációi, hogy újabb szerzővel kötöttek szerződést. Ráadásul rögtön 3 Sarah Dessen könyv jogait vették meg! 

A háromból két kötet már magyarul is megjelent, ezek az Álom két keréken és az Altatódal! Illetve egy harmadik könyv filmes jogait is megvették, ez a Once and For All. 

Sarah Dessen 3 Netflix filmMindkét magyarul megjelent könyvről írtam értékelést:

>> Álom két keréken <<

Sarah Dessen Álom két keréken
Szerezd be a könyvet -16% kedvezménnyel

Mióta a szülei elváltak, Auden képtelen aludni. Olyan rutint alakított ki, aminek a segítségével átvészeli az éjszakákat. De amikor úgy dönt, hogy a nyarat a tengerparton tölti apjával és új családjával, megpróbál felhagyni régi életmódjával.
A nyaralás több kihívást tartogat a számára, mint képzelte. Nem csak apja új családjába kell beilleszkednie, de a környékbeli pletykás lányokkal is meg kell találnia a közös hangot. És ott van még Eli is, aki szintén álmatlanságtól szenved, és aki állandó éjszakai partnere lesz. A hosszúra nyúlt nyáréjszakákon szinte bármi megtörténhet…


>> Altatódal <<

Sarah Dessen Altatódal
Most akciós, szerezd meg -33% kedvezménnyel!

A szakítás tudománya… Remy mindig tudja, mikor kell megtartania A Beszéd-et egy srácnak – rögtön azután, hogy az első romantikus roham lecseng, de még mielőtt a dolgok túl komolyra fordulnának. Számtalan fiúval járt már, és rengeteget tanult az anyjától is, aki éppen az ötödik férjét fogyasztja. De akkor miért van az, hogy valahogy sehogy sem akarja ejteni Dextert? Pedig a srác olyan esetlen. És rendetlen. És szétszórt. Ráadásul zenész – épp úgy, mint Remy apja, akit a lány sohasem ismert, mert a férfi lelépett, még mielőtt ő megszületett volna. Lehetséges volna, hogy Remy kapcsolatokra vonatkozó szabályai egyszerre érvényüket vesztik? A regény az elismert szerző, Sarah Dessen magával ragadó története egy kőkemény fiatal lányról és egy fiúról, aki arra hivatott, hogy megpuhítsa.

Nincsenek megjegyzések