Breaking News

A Trónok harca kreátorai visszaléptek a Comic-Con szerepléstől

A Comic-Con nagy eséllyel az év legnagyobb geek bulija, ilyenkor jön ki talán a legtöbb exkluzív információ, előzetes a közeljövő filmjeivel kapcsolatban. Emellett a paneleken lehet kérdezgetni is a színészeket, alkotókat - így egyértelmű, hogy ölnek a helyekért.




Ezen a hétvégén van az idei Comic-Con - ez már gyanús lehetett a rengeteg új fotóból, előzetesből -, ahol a Trónok harca is saját panelt kapott, valószínűleg az utolsó évad miatt utoljára. 

Ezt valószínűleg ünneplésnek szánták a készítől, a nagyszerű finálé sikerét akarták learatni - viszont a 8. évad nem ütött akkorát, mint valószínűleg remélték, elég vegyes fogadtatásban részesült a rajongók körében. 

Szerdán pedig bejelentették: David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca sorozat kreátorai és több rész írói és rendezői, visszaléptek a szerepléstől. Rajtuk kívül így tett még Iain Glen és Nathalie Emmanuel, illetve a rendező-executive producer Miguel Sapochnik. 

A döntés elég nagy port kavart, leginkább a két kreátor kapcsán, hiszen sok rajongó abban reménykedett, felteheti az égető kérdéseket nekik az utolsó évad kapcsán.

Viszont valószínűleg pont a rajongói reakciók miatt döntött úgy a két alkotó, hogy inkább visszalépnek. Minden bizonnyal elég komoly, konkrét kérdésekre számíthattak volna az elégedetlen rajongóktól, és ünneplés helyett inkább cikizés lett volna a dolog vége.

Ezzel együtt nagyon sok kritikát kapott emiatt a Benioff és Weiss. Egyesek szerint nem vállalják a felelősséget az utolsó évad miatt, mások pedig odáig mentek, hogy kifejezzék, szerintük ők már az utolsó évadot is csak le akarták tudni, már nem érdekli őket a Trónok harca, továbblépnének, és ez az oka nem csak a tragikus utolsó évadnak, hanem annak is, hogy már a rajongókkal sem hajlandóak találkozni.

Azért a panel megmarad és több színész is ott lesz majd: Maisie Williams (Arya), Jacob Anderson (Grey Worm), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime), Isaac Hempstead Wright (Bran), John Bradley (Sam), Liam Cunningham (Davos) és Conleth Hill (Varys).

Nincsenek megjegyzések