Breaking News

BREAKING! - Befutott a The Witcher - Vaják első rendes előzetese!

Korábban már megosztottam a Netflix által készített Witcher, vagyis Vaják sorozat első teaserét, most pedig megkaptuk az első fotókat és plakátot is.



Legutóbb az első fotókat és plakátot is megkaptuk, ezeket megnézhetitek ITT. Most pedig megérkezett az első rendes előzetes is!

A The Witcher játék egy középkori fantasy világban játszódik, ahol a játékos Ríviai Geraltot irányíthatja, aki a kevés megmaradt witcher egyike. Ők természetfeletti erővel megáldott harcosok, akik főleg vándorként járják a világot, hogy különböző szörnyek legyőzésével pénzhez jussanak.

Az első évad 8 epizódból áll majd, ezt már tudjuk, premierdátumunk viszont egyelőre nincsen.




Az utolsó kívánság fülszövege:

Sapkowski ​magával ragadja a képzeleted!
Később azt beszélték, a férfi északról érkezett, a Kötélverők kapuján keresztül. Bár nem volt idős, a haja szinte teljesen fehér volt. Amikor levetette köpenyét, kiderült, hogy a vállán egy szíjon kard függ. Nem volt ebben semmi szokatlan, Vizimában szinte mindenki fegyverrel járt, de azért senki sem hordott pallost a hátán, mint valami íjat vagy tegezt. A fehér hajut a királyi felhívás vezette a városba; a Vizima lakosait gyötrő striga visszaváltozásáért járó háromezer oren jutalom. Ilyen idők jártak. Régen csak a farkasok üvöltöttek az erdőkben, mostanra mindenféle mocsadék elszaporodott – akárhová nézel: lidércek, strigák, ocsmány hódfajzatok, baziliszkuszok, ördegek, mifenék, vilák és vízbefúltak. Ide már nem elég az egyszerű varázslat vagy nyárkaró. Ide hozzáértő kell. És a messzi Ríviából érkezett idegen épp ilyen szakember. Ő Geralt, a vaják, a mágia és a kard mestere, egy mutáns, akit arra teremtettek, hogy megőrizze a világban az erkölcsi és természeti rendet.

Nincsenek megjegyzések