Breaking News

A következő Poirot film szereposztásától eldobjátok az agyatokat

Korábban már megírtam, hogy a Wonder Womannel berobbant Gal Gadot is szerepelni fog a legújabb Agatha Christie mozifilmes adaptációjában, ám most újabb ismert színésznő csatlakozhat a filmhez.
Ha valaki esetleg lemaradt az előzményekről: Kenneth Brannagh filmje, a Gyilkosság az Orient Expresszen 352,8 milliót hozott világszinten, a siker után pedig továbbviszik Poirot történetét, méghozzá a Halál a Nílusonnal. 

Az sem titok, hogy Annette Bening is csatlakozott a szereplőgárdához.

De most kaptunk egy egészen hivatalos listát, és felköthetjük a gatyánkat, mert csakúgy, mint az első résznél, igazán nagy neveket szedtek össze.

A Poirot-t alakító Kenneth Branagh mellett szerepel majd a filmben tehát az Oscar-jelölt Annette Bening, Russell Brand, a Victoria & Abdul sztárja, Ali Fazal, a Wonder Womanből Gal Gadot, a Trónok harcából Rose Leslie, a Szólíts a nevedenből Armie Hammer, a Fekete párducból Letitia Wright és a Sex Educationből Emma Mackey! 


A film a jelenlegi tervek szerint 2020 októberében kerül az amerikai mozikba.

A könyv fülszövege:


Sétahajókázás a Níluson, egy minden kényelemmel felszerelt gőzhajó fedélzetén, elegáns és izgalmas társaságban: tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra, akár mézesheteit töltő, szerelmes ifjú leány, akár zsémbes, gazdag öregasszony – vagy épp sokat látott, briliáns magándetektív az utazó.
A csöndes, enyhe egyiptomi nyáréjszaka békéjét azonban pisztolylövés döreje zúzza szét. Bár az áldozat túléli a merényletet, a kéjutazás légkörét a forrongó szenvedélyek és a hideg gyanakvás igencsak megrontja. Hercule Poirot, a legendás nyomozó nem tehet mást: kis szürke agysejtjeit az ősi Egyiptom misztériumainak megfejtése helyett a bűntett felderítésének szolgálatába állítja…

Nincsenek megjegyzések