Breaking News

A Grace klinikából ismert Jesse Williams is csatlakozott a Little Fire Everywhere adaptációhoz

A múltkor már írtam Reese Witherspoon következő sikernek ígérkező adaptációjáról, a Little Fires Everywhere-ről - akkor az első jelenetfotót is megkaptuk.

A Little Fires Everywhere (Kis tüzek mindenhol) Celeste Ng 2017-es New York Times bestseller regénye.

A kötetből a Hulun látható majd egy minisorozat, hasonlóan a Hatalmas kis hazugságok sorozathoz.

A sztori a Richardson családról szól és egy kínai-amerikai babáról, akivel kapcsolatban az örökbefogadó szülők és a szülőanya között megy a huzavona. 

Most a már amúgy is kecsegtető szereposztáshoz csatlakozott a Grace Klinikából és a Négyen egy gatyában 2-ből ismert Jesse Williams is!
A magyar fülszöveg:

Shaker ​Heights. Cleveland nyugodt, virágzó külvárosa, ahol a házak színétől a szabályos keresztutakon át a lakók sikeres életéig minden tökéletesen elrendezett. Itt él Mrs. Richardson négy gyermekével és ügyvéd férjével. Elena a környék mintalakója, helyi újságíró, és legfontosabb alapelve a szabályok betartása. 
Ebbe az idilli kertvárosi buborékba költözik Mia Warren, a titokzatos fotóművész és egyedülálló anya, valamint tinédzser lánya, Pearl, akik a Richardson családtól bérelnek házat, de rövid idő alatt már nemcsak albérlők lesznek, hanem a szomszéd gyerekek életében is fontos szerepet kezdenek el betölteni. 
A rejtélyes múltú Mia azonban felbolygatja a gondos rendben élő közösség mindennapjait, amikor Richardsonék barátai egy kínai-amerikai kisbabát szeretnének örökbe fogadni, ám váratlanul felbukkan a gyermek igazi anyja. Drámai küzdelem kezdődik, amely megosztja a város lakóit, és végül Mia és Elena ellentétes oldalra kerülnek. Elena eltökélt szándéka lesz, hogy leleplezze a nő titkait, de megszállottsága váratlan és visszafordíthatatlan következményekkel jár. És mindeközben egy családi házban egy szikra lángra lobban. 
Regény a súlyos családi titkokról, az anyaság kegyetlen nehézségeiről, és annak a veszélyeiről, ha elhisszük, hogy a szabályok követésével mindig megakadályozhatjuk a katasztrófákat.
A Kis tüzek mindenütt megjelenése óta kitartóan szerepel a New York Times bestseller listáján, a legjobb szépirodalmi műnek választották meg a Goodreads olvasói 2017-ben, és már több mint húsz országban keltek el a kiadás jogai. A regényből Reese Witherspoon és Kerry Washington főszereplésével a Hulu készít sorozatot.

Nincsenek megjegyzések