Breaking News

Tévésorozat lesz a Percy Jacksonból?!

A Percy Jackson filmek fogadtatása elég vegyesre sikeredett, ráadásul érdekes módon pontosan azok kritizálták a legtöbbet, akik a könyvek rajongói - sőt, maga a szerző is bevallotta, hogy nem különösebben szereti őket.




Most viszont felreppent a hír, hogy újabb adaptáció lehet készülőben a könyvekből: egy formátumában sokkal inkább a sztorihoz passzoló tévésorozat!

A We Got This Covered értesülései szerint valamelyik streaming szolgáltató szeretne tévésorozatot készíteni a könyvekből. Hozzátartozik viszont, hogy a filmes jogok a Foxnál voltak, így a Disney-re szálltak - szóval nagy eséllyel a Disney hamarosan induló streaming szolgáltatójáról van szó, profilba is oda passzolna talán leginkább. Ráadásul a hírnek ugyanazok a forrásai, akik korábban lejelentették az oldalnak a Ms. Marvel és a She-Hulk szériákat, ez pedig megint csak a Disney irányába mutat.

Egyébként a filmek nem voltak sikertelenek. Még ha nem is élnek úgy a fejünkben, mint amik masszív sikert arattak, valójában mindkét film nyereségesnek számított: az első rész 95 millióból készült, és Amerikában 88 milliót, globálisan pedig 226 milliót hozott be, a második rész 90 millió dollárból készült, és Amerikában 68 milliót, világszinten pedig 199 milliót hozott vissza.

A hírek szerint az új sorozat teljes reboot lesz, ami nem is meglepő, hiszen a főszereplők már nem annyira passzolnának a tini szerepekre, és valószínűleg nehéz lenne tévésorozatos szerepekre visszahozni Pierce Brosnant, Sean Beant vagy épp Uma Thurmant. 

Szeretném leszögezni: fenntartásokkal kezeljétek ezt a hírt, ugyanis még nagyon friss és csak egy oldalon találkoztam vele - szóval könnyen lehet kacsa. De azért reménykedjünk, hogy ez a "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" esete.

Nincsenek megjegyzések