Breaking News

Ezeket a könyveket vettem a Könyvmolyképző raktárvásárán

A hétvégén én is jártam a Könyvmolyképző raktárvásárán!

Persze szombaton premierünk volt a színházban, dolgoztam, így akkor esélyem sem volt felmenni. Hallottam a sztorikat, olvastam a kommenteket, én ebből Az éhezők viadala-stílusú közelharcból kimaradtam. Ennek köszönhetően persze a nagyobb címeket már el is kapkodták, mire vasárnap tudtam menni.

Vasárnap viszont segítőként voltam ott a rendezvényen, és végül az a feladat jutott nekem, hogy a harmadik emeleten koordináljam a sort, azaz meghatározzam, mikor hányan mehetnek még fel az emeletre. Féltem, mi lesz, a korábbi sztorikat hallva, de szerencsére elmondhatom, vasárnap minden rendben volt. Csupa kedves-lelkes-türelmes könyvmollyal találkoztam és a vásárlás is abszolút kulturáltan zajlott, így munka ide vagy oda, nagyon pozitív érzésekkel távoztam. (És persze elég fáradtan, mert szombatról vasárnapra az az 5 órás alvás és az, hogy a héten egy szabadnapom sem volt, azért eléggé leszívott.)

Szerencsére azért nekem is volt lehetőségem vásárolni.

Látni fogjátok, elég sok gyerekkönyvet vettem - ez most már mintának tekinthető, szinte állandóvá vált, hogy a raktárvásárokon, Könyvfesztiválon, Könyvhéten az unokahúgomnak több könyvet veszek, mint magamnak. (Pedig még csak 2 éves, de egyszerűen nem lehet őket ott hagyni!)

Azért néhány regényt is szereztem, kisebb-nagyobb hibákkal (az egyiknek a sarka hajolt meg eléggé, a másiknál a lap alja gyűrödött be kicsit, a Süsünek pedig konkrétan felgyűrődött a sarka, de ettől persze még tökéletesen fogyaszthatóak). 

Amit mindenképp szerettem volna: lecsapni néhány új borítós Cassandra Clare könyvre, mert sajnos nekem az egységes gerinces kiadás nincs még meg, pedig nagyon szeretném. Szerencsém volt, néhányat sikerült szerezni - hála Tibi segítségének -, aztán majd szépen, lassan felpótolom mindkét szériát. 

Összesen 11.300 forint körül fizettem +- 100 forint, és 15 könyvet vettem.

Őket:

















Nincsenek megjegyzések