Breaking News

Megvannak a Gossip Girl reboot első szereplői!

A Gossip Girl című sorozat Cecily von Ziegesar regényéből készült, és igazán sikeres lett: összesen 6 évadot és 121 részt élt meg. 

És visszatér, ahogy erről korábban már írtam.

Az HBO Max újabb 10 részt hoz el nekünk - tudjátok, ez az a streaming szolgáltató, amelyik 2020 tavaszán indul. A showra visszatérnek az eredeti sorozat kreátorai, Josh Schwartz és Stephanie Savage - igaz, csak executive producerként. 

Az új szériát Joshua Safran írja, aki szerint ez az eredeti széria "kiegészítése" lesz. A THR szerint: "Nyolc évvel az eredeti weboldal elsötétülése után New York-i magániskolás tinik egy újabb generációja ismerheti meg Gossip Girl hatalmát. A sorozat azzal foglalkozik majd, hogyan változott meg a közösségi média és maga New York az eredeti sorozat óta eltelt években."

Ahogy Safran nyilatkozott: "New York elitje új külsőt kapott, az ötlet az, hogy megmutassuk, hogyan változik a társaság folyamatosan. Hogyan változott a világ, hogyan változott a közösségi média és mindezek hatásai?"

Most pedig már néhány szereplőt is ismerünk. 

Akik biztosan szerepelni fognak a sorozatban: Emily Alyn Lind (Code Black, Revenge), Whitney Peak (The Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) és Broadway-ről ismert Jason Gotay.

Arról egyelőre nem tudunk többet, kit alakítanak majd.


Nincsenek megjegyzések