Breaking News

Új történelmi romantikus érkezik a Könyvmolyképzőnél

A Könyvmolyképző eddigi történelmi romantikusait nagyon szerettem, különös tekintettel az Edenbrooke-ra és A csábítás kilenc szabályára, így nagyon örülök, hogy a kiadó továbbra is gondolkozik ebben a vonalban. (Bár a magam részéről még több történelmi romantikust el tudnék viselni.)

Most egy újabb szerző mutatkozik be náluk ebben a kategóriában, Rachael Anderson.
A Lord Drayson bukása magyar fülszövege:

*
Amikor Colin Cavendish, Drayson újdonsült grófja tájékoztatja Lucy Beresfordot, hogy az édesanyjával együtt el kell hagyniuk a házat, amit az elmúlt két évben az otthonuknak tekintettek, Lucy rettentően felháborodik. Nincs se pénzük, se rokonaik, nincs senki, akihez segítségért fordulhatnának, és nincs hova menniük. Hogy meri a gróf minden lelkiismeretfurdalás nélkül felrúgni az apja Beresfordéknak tett ígéretét?
A végzet Lucy kezére játszik, amikor egy lovasbaleset után eszméletlen állapotban talál a grófra az út közepén. Amikor a férfi magához tér és nem emlékszik rá, hogy ki is ő valójában, Lucy megragadja az alkalmat, hogy leckét adjon alázatosságból a grófnak: elhiteti vele, hogy ő csupán egy egyszerű szolga, méghozzá Lucy szolgálatában.
És ezzel kezdetét veszi az elbűvölő mese egy nagyképű lordról és egy lobbanékony fiatal lányról, akik úgy belekavarodnak az események hálójába, hogy az is kérdésessé válik, kikeverednek-e belőle valaha.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


És egy kis érdekesség a könyv kapcsán. Az egyik országban ezzel a borítóval jelent meg, ami ismerős lehet az Ambrózy báró esetei rajongóknak:

Nincsenek megjegyzések