Breaking News

Új videót kaptunk a Mulanhoz - Christina Aguilera dalával

Tegnap debütált egy új videó a Mulanhoz, amiben most először hallható volt Christina Aguilera dala, amit felénekelt a filmhez.

És akkor itt álljunk meg egy pillanatra!




Azt bizonyára sokan tudják, hogy az énekesnőhöz köthető az eredeti Mulan Reflection című dalának felvétele - klip is készült belőle. 





Viszont bevallom, az számomra új információ volt, hogy gyakorlatilag ez indította el Christina Aguilera karrierjét. Nagyjából. 

Aguilera tagja volt a The Mickey Mouse Clubnak - akkor, amikor Ryan Gosling, Britney Spears és Justin Timberlake is -, de aztán az véget ért. Ő pedig Japánba utazott és bár felénekelt egy duettet, a lemezszerződéshez még nem volt közel. Végül elküldte a Disney-nek egy coverjét - Whitney Houston Run to You című dalát -, abban a reményben, hogy megkapja a lehetőséget a Mulan Reflection című dalának énekléséhez. Ez így is lett, innentől pedig berobbant Aguilera énekesnői karrierje. 

Így tehát nem is olyan meglepő, hogy az élőszereplős Mulanban is ott van az énekesnő - annak ellenére is, hogy ez a film már nem musical. Viszont nem a Reflection egy új változata készült el, hanem egy teljesen új dalt énekelt fel a filmhez, ami a Loyal Brave True címet viseli.

Íme a dal:


És a már a poszt elején emlegetett egy új beharangozó videó a filmhez:


Nincsenek megjegyzések