Breaking News

Megvannak a Disney új premieridőpontjai

A Disney egy sor premierdátumot jelentett be a minap, olyan filmek kapcsán, amiknek a premierje csúszott a koronavírus helyzet miatt.

A Mulan premierjét július 24-re tolták, ami azt jelenti, ők úgy számolnak, július végére már biztonságosan fogunk tudni moziba menni. 




A Jungle Cruise film, Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével jövő júliusban érkezhet, július 30-án. Ennek az az oka, hogy a Mulan kapta meg az ő premieridőpontjukat.

Ami a Marvel univerzumot illeti: május 1-jén nyitott volna a Fekete özvegy film, ezt most november 6-ra csúsztatták. Ez a The Eternals időpontja volt, ami így 2021. február 12-re csúszott - a Shang Chi film helyére. 

Utóbbi így a Doctor Strange 2. helyét foglalja el 2021. május 7-én, a Doctor Strange pedig megkapja a Thor: Love and Thunder korábbi, 2021. november 5-i időpontját. A Thor premierje így 2022. február 18-án lesz. A Fekete párduc 2. marad 2022. május 8-án, a Marvel kapitány 2. új időpontja pedig 2022. július 8.

Az Artemis Fowl film premierje májusban lett volna, itt végül úgy döntött a Disney, nem csúsztatják a mozis premiert, helyette inkább rögtön a Disney+-on teszik elérhetővé a filmet, azt egyelőre nem tudjuk, pontosan mikor.

Nincsenek megjegyzések