Breaking News

Újabb főszereplőt találtak meg a Gossip Girl reboothoz

A Gossip Girl című sorozat Cecily von Ziegesar regényéből készült, és igazán sikeres lett: összesen 6 évadot és 121 részt élt meg. 

És visszatér, ahogy erről korábban már írtam.

Az HBO Max újabb 10 részt hoz el nekünk - tudjátok, ez az a streaming szolgáltató, amelyik 2020 tavaszán indul. A showra visszatérnek az eredeti sorozat kreátorai, Josh Schwartz és Stephanie Savage - igaz, csak executive producerként. 

Az új szériát Joshua Safran írja, aki szerint ez az eredeti széria "kiegészítése" lesz. A THR szerint: "Nyolc évvel az eredeti weboldal elsötétülése után New York-i magániskolás tinik egy újabb generációja ismerheti meg Gossip Girl hatalmát. A sorozat azzal foglalkozik majd, hogyan változott meg a közösségi média és maga New York az eredeti sorozat óta eltelt években."

Ahogy Safran nyilatkozott: "New York elitje új külsőt kapott, az ötlet az, hogy megmutassuk, hogyan változik a társaság folyamatosan. Hogyan változott a világ, hogyan változott a közösségi média és mindezek hatásai?"

Néhány fontosabb szereplőről már múltkor lehullt a lepel, őket itt nézhetitek meg.

Most egy újabb szereplő csatlakozott a szereplőgárdához.

Savannah Smith főszerepben csatlakozik a Gossip Girl reboot csapatához, és különösen izgalmas lehet ez neki, hiszen ez lesz az első szerepe.

Ő az:


Nincsenek megjegyzések