Breaking News

Varázslóvilág otthon projektet indít J.K. Rowling és a Wizarding World - A Harry Potter hangoskönyv is ingyenes lesz!

J.K. Rowling és a Harry Potter rajongás új központja, a Wizarding World új oldalt indít, hogy ezzel is segítsenek az otthon ragadt gyerekeknek és szüleiknek - no meg a rajongók is találhatnak mindenféle extra tartalmat.




Az új program a Harry Potter At Home, azaz Harry Potter otthon nevet viseli, és mindenféle módot találtak, hogy varázslatot csempésszenek a mostani, koronavírusos hétköznapokba. 

Hangsúlyozzák, az új projektben benne van mindenki, az írónőtől kezdve a Harry Potter angol és amerikai kiadóján keresztül az Audible és OverDrive oldalig. 

Az Audible-lel összefogva ingyenes lesz a Harry Potter és a bölcsek köve könyv angol hangoskönyve - sőt! Hat különböző nyelven hallgathatjuk majd ingyen, az angol mellett ugyanis ingyenessé teszik a spanyol, francia, olasz, német és japán változatot is. (Az angol változat valóban az angol változat, így tehát a felolvasó a zseniális Stephen Fry.)

Magán az oldalon pedig mindenféle extra tartalmat osztanak majd meg. Mindenféle extrával készülnek majd. Már most megtanulhatjuk például, hogy kell furkászt rajzolni, találhatunk egy kvízt és egy szókereső típusú játékot is.




Nincsenek megjegyzések