Breaking News

Új borítót kap Amerikában Jennifer L. Armentrout Originek sorozata

Az Originek sorozat első könyvének borítója elég nagy meglepetést okozott. Ugyanis az Armentrouttól korábban már megszokott alakos borító helyett A legsötétebb csillag borítója szolid és grafikai alapokra építkező lett. A szereplők helyett csillagokat láthattunk rajta. Így volt ez a második kötetnél is.

Most azonban, a harmadik rész borítóleleplezésével együtt kiderült, hogy újabb váltás következik, vissza a régi Luxen gyökerekhez: új borítókat kap a teljes Originek sorozat, amik már alakosak.

Ez azoknak rossz hír, akik az eredeti borítóval szerezték be a könyveket, hiszen nagyon úgy néz ki, ők kénytelenek lesznek szembenézni vele, hogy nem lesz egységes a sorozatuk.

És rossz hír a magyar kiadónak, a Könyvmolyképzőnek is, akik átvették az eredeti borítót az első kötet esetében, és már most tudhatják, hogy a harmadik kötethez saját maguknak kell borítót találniuk, ha szeretnék, hogy passzoljon az első kötethez.

Ezek az új borítók, sorban:








Színvilágukat tekintve sokkal-sokkal sötétebbek lettek a borítók, még ha kb. azokat a színeket viszik is tovább, mint az eredeti könyvek voltak. 

Viszont nagyon feltűnően stock fotókról van szó, ezekkel a fotókkal már mi magunk is találkozhattunk korábban. Például nézzétek csak:


És valamelyik new adult könyv borítóján tutira láttam a harmadik rész fotóját is, de most nem találom. Ha közven mégis meglesz, másolom.

FRISS!

A Dreamworld blog Ramija tudta melyik, nézzétek csak:




A borítók tervezője egyébként Danielle Mazzella di Bosco.

A borítókat a Hypable leplezte le és ott olvasható a harmadik részből egy hosszabb részlet is.

Nincsenek megjegyzések