Breaking News

Új előzetest kaptunk az Artemis Fowl filmhez

Korábban már megírtam, hogy az Artemis Fowl adaptáció kicsit áldozatul esett a koronavírusnak: mozis bemutató helyett ez a film ugyanis csak Disney+ premiert kap.

A premier így végül június 12-én lesz a Disney+-on.



Ez az időpont pedig igencsak közeleg, úgyhogy ennek örömére kaptunk egy új előzetest a filmhez:



A filmben szerepel ugyanis Judi Dench, Colin Farrell és Josh Gad is, a rendező pedig Kenneth Branagh!

Az első könyv fülszövege:

„Emberfia! Tovább egy tapodtat se! Nem tudod, mivel játszol…”
A 12 éves Artemis Fowl zseniális alvilági elme. De még Artemis sem sejti, mire vállalkozik, amikor túszul ejt egy tündért, nevezetesen Pinduri Berkenye századost – egy tisztet a TÜNdefi-egységből. Ezek nem azok a tündérek, akikről lefekvés előtt szokott mesélni anyukád. Ezek a tündérek fegyverrel mászkálnak, és életveszélyesek mindazokra, akik ellenük törnek. Artemis azt hiszi, simán zsebre vághatja őket – de aztán alaposan meglepődik…

1 megjegyzés:

  1. Gyerekkoromban, mikor az első két kötetet olvastam, csomószor gondoltam arra, mennyire imádnék ebből egy filmet. Egy jó adaptációt.
    Ettől a mostanitól viszont minden képkocka után jobban és jobban félek, főleg, hogy inkább a két regény egybegyúrva, nem csak az első rész. :(
    Meg fogom nézni, nem is bírnám ki, hogy ne nézzem meg, ahhoz túl kíváncsi vagyok. És remélem, hogy legalább önmagában nézve, a regényt elfelejtve jó film lesz.
    (Csak hát... Ne legyen igazam, de onnantól, hogy Artemis kezében fegyvert láttam, alapanyag/adaptáció viszonylatban egy The Last Airbender szintű katasztrófára számítok.)

    VálaszTörlés