Breaking News

Megérkeztek az első fotók a legújabb Stephen King adaptációból

Korábban már írtam róla, hogy sorozat készül egy újabb Stephen King regényből, ezúttal a Végítéletből.
A posztapokaliptikus sci-fi sorozat 10 részes lesz, és a Josh Boone (Csillagainkban a hiba)-Ben Cavell írópáros mellett maga Stephen King is dolgozott a forgatókönyveken - a tizedik és egyben utolsó rész forgatókönyvét ugyanis ő maga írta, amiben egy új rész is lesz, ami nem volt benne az eredeti 1978-as regényben.

A szereplők között pedig olyan nevek vannak, mint Alexander Skarsgard, Whoopi Goldberg, James Marsden, Nat Wolff, a mostanában botrányairól elhíresült Amber Heard és a Shadowhunters sorozat rajongóinak izgalmas lehet, hogy Katherine McNamara is szerepel a szériában.

Most megosztták velünk az első fotókat a sorozatból:A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés,Premierdátumunk egyelőre nincs, de minden valószínűség szerint idén debütál majd.


A könyv fülszövege:

A ​történelem nem szűkölködött tragikus eseményekben: mindent elsöprő árvizek, pusztító tűzvészek, határokat nem ismerő járványok tizedelték az emberiséget. Ám minden elemi csapásnál nagyobb fenyegetést jelent önmaga számára az ember. A tudomány és a technika fejlődésével már-már tökélyre fejlesztette a pusztítás eszközeit, s szinte törvényszerű, hogy előbb-utóbb kicsúszik a kezéből az ellenőrzés. Visszaélt tudásával és hatalmával, megérett a bűnhődésre…
…valahol a kaliforniai sivatag mélyén, egy titkos katonai laboratóriumban üzemzavar támad, s elszabadul egy gyilkos vírus. Iszonyatos sebességgel tarol végig az országon, tömegesen hullanak az emberek. Ám ismeretlen okból néhányuk szervezete ellenáll a szörnyű kórnak, épségben vészelik át a járványt. Egyetlen közös van bennük: hasonló álmokat látnak, melyekben vagy egy idős néger asszony, vagy egy baljós sötét ember hívja őket. Felkerekednek hát a túlélők, hogy eleget tegyenek a Gondviselés, illetve a Gonosz hívásának. Természetesen közben meg kell szervezni az életet. Vajon elég erősen munkálkodnak bennük a régi erkölcsi normák ahhoz, hogy újra felépítsék a társadalmat, mielőtt teljesen eluralkodik a káosz? Közösséggé tudnak-e kovácsolódni az elszórt csoportocskák, meg tudják-e őrizni emberségüket, vagy végképp széthullik a civilizáció? Mindeközben a Gonosz sem tétlenkedik, s hamarosan elkerülhetetlenné válik az összecsapás…

Nincsenek megjegyzések