Breaking News

Jön az újabb kötet A kegyetlen herceg sorozatához - megismerhetjük Cardan oldalát!

A kegyetlen herceggel kezdődő A levegő népe sorozat nálunk is hatalmas sikernek örvend. Mi a második résznél járunk a trilógiában, odakint már a harmadik is megjelent - és nagy meglepetésre érkezik a következő!





Az Entertainment Weeklyn jelent meg a hír, hogy Holly Black újabb történettel jelentkezik a sorozatban. Ez illusztrált kiegészítés lesz, a középpontban pedig nem más áll majd, mint Cardan! 

Na, túlságosan azért ne örüljetek, nem teljesen új a történet. A How the King of Elfhame Learned to Hate Stories már ismerős jelenetekre köt rá.

Ahogy az írónő írja: "Terveztem egy novellát A levegő népe világában, aminek a középpontjában Cardan állt, de aztán rájöttem, hogy nem lenne az igazi, ha a trilógia vége előtt írnám meg. De most már végre többet is elárulhatok róla."

Ahogy láthatjátok, a megjelenés idén novemberben várható és megint igencsak gyönyörű borítókat kaptunk. Túl hosszú azért nem lesz a kötet, a hivatalos adatlap szerint 200 oldal. És ebben ugye már benne vannak az illusztrációk is.

Apropó illusztrációk: ezek Rovina Cai munkái lesznek, akinek tényleg gyönyörű munkái vannak - ezeket itt tudjátok megnézni.



A reklámszöveg pedig: "A pasik változnak. És a történetek is."

Nincsenek megjegyzések