Breaking News

Felkerült a következő Tüskék és rózsák udvara kötet fülszövege a netre!

Mit látnak szemeim Goodreadsen?

Felkerült a következő Tüskék és rózsák udvara kötet, az A ​Court of Silver Flames fülszövege!




Ennek a fordítását hozom most nektek:

Sarah J. Maas szexi, gazdagon megálmodott sorozata Feyre tüzes testvérének kalandjaival folytatódik.
Nesta Archeron mindig is tüskés-büszke volt, gyorsan begurult és lassan bocsátott meg. És azóta, hogy az Üst belekényszerítette új életébe, és akarata ellenére tündérré tette, képtelen megtalálni a helyét ebben a furcsa, halálos világban, amiben él. Ami még ennél is rosszabb, nem tud szabadulni a Hybernnel folytatott háború borzalmaitól és a gondolattól, mennyi mindent veszített miatta.
Az egyetlen személy, aki még a többieknél is jobban kihozza a sodrából Cassian, a harcedzett katona, aki a Rhyasnd és Feyre Udvarában betöltött pozíciója miatt ráadásul folyamatosan az útjába kerül. De nem a dühe az egyetlen, amit Cassian fellobbant benne. A tűz kettejük között tagadhatatlan, és csak egyre tovább fokozódik, amikor még közelebb kényszerítik őket egymáshoz. 
Eközben az áruló emberkirálynők visszatérnek a Kontinensre, veszélyes szövetséget formáltak, ami fenyegeti a törékeny békét a világok között. És a kulcs, hogy ezt megakadályozzák, Cassian és Nesta vállán nyugszik és azon múlik, képesek-e szembenézni kísértő múltjukkal.
A háborúval és bizonytalansággal sújtott világban Nestának és Cassiannek meg kell harcolnia a mélyen bennük pusztító szörnyetegekkel és azokkal is, amelyek kintről támadnak rájuk, miközben elfogadást és gyógyulást keresnek egymás karjai közt.


A gyönyörű alkotása forrása

1 megjegyzés: