Breaking News

Új chick-lit kötet a Könyvmolyképzőtől

Újabb chick-lit könyvet hoz el az Arany Pöttyös sorozatba a Könyvmolyképző, ami ráadásul már előrendelhető is!

A Szerelmi varázslás kezdőknek 43.000 értékelés mellett 4-es indexszel bír Goodreadsen, ami elég kecsegtető. A megjelenés augusztus 6-ra várható.




Fülszöveg:

Mert a boldogság nem mindig onnan érkezik, ahonnan várod.
Marnie MacGraw hétköznapi életre vágyik – férjre, gyerekekre és egy egyterűre a kertvárosban. Most, hogy férjhez menni készül álmai lovagjához, biztos benne, hogy valóban ilyen élet vár rá. Aztán találkozik Blix Hollidayjel, a vőlegénye lázadó, párokat összeboronáló idős nagynénjével, és minden megváltozik – éppen úgy, ahogy azt Blix megjósolta.

Amikor a házassága két kínos héten belül véget ér, Marnie érthetően megdöbben. És még jobban megdöbben, amikor megtudja, hogy ő örökölte Blix brooklyni házát, az összes befejezetlen „projektjével”: a megtört szívű, fura barátokkal és szomszédokkal, akik menekülnek a boldogság elől. Marnie nem hiszi magáról, hogy nagyon különleges volna, ám Blix valahogy tudta, ő lesz a tökéletes ember, aki átveheti a párvarázsló szerepét.

Marnie a maga kárán kénytelen megtanulni, hogy a boldogságot néha nehéz felismerni, és gyakran azoknak van a legnagyobb szükségük rá, akik leginkább eltaszítanák maguktól.

Mulatságos és intelligens kötet, szerethető, különc szereplőkkel,
egy csipetnyi varázslattal.

Mondj igent a szerelemre!
„A Szerelmi varázslás kezdőknek kívül-belül elbűvölő.”
– HelloGiggles

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Nincsenek megjegyzések