Breaking News

Érkezik a Stage Dive sorozat szerzőjének YA könyve magyarul!

Kylie Scott neve már sokak számára ismerős lehet, hiszen nálunk is nagy sikert aratott a Stage Dive sorozata, a Könyvmolyképző Rubin Pöttyös sorozatában.

A szerző ezúttal YA terepen jelentkezik, így a következő magyarul megjelenő könyve nem RP, hanem Vörös Pöttyös lesz.

Magyar borítónk és megjelenési dátumunk még nincs a Bizalomhoz, de fülszövegünk már igen!




*
A fiatalság a tapasztalatszerzésről szól: milyen az, amikor először lógsz a suliból, amikor először leszel szerelmes… és amikor először nyom valaki fegyvert a fejedhez.
Miután a tizenhét éves Edie-t a helyi bolt kirablása közben túszul ejtik, az élete alapjaiban megváltozik. Elege lesz a magániskolájában uralkodó sznobizmusból és gúnyolódásból, és átiratkozik a helyi állami gimibe, nem sejtve, hogy ott találkozik Johnnal, aki az életét is kockára téve megmentette őt. Miközben Edie élete sokkal intenzívebbé válik, John éppen jó útra akar térni évekig tartó bulizás és drogdílerkedés után: nem késik az órákról és a jövőjét tervezi.
Kettejük között egy valószerűtlen szövetség alakul ki: John megvédi Edie-t a hülyeségektől, és segít neki tágabb perspektívában gondolkodni. De amikor még egy „első” dologban segít neki, mégpedig abban, hogy elveszítse a szüzességét, a barátságuk bonyolulttá válik.
Közben újra abban a veszélyes világban találják magukat, amit alig tudtak túlélni. Elsőre még szerencsésen megoldották, de most már többet veszíthetnek: egymást.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések