Breaking News

Itt az első képkocka a Trónok harca spin-offból és a Gossip Girl rebootból!




A Warner Bros. most nagyon tolja az HBO Maxot, ennek nyilván több oka is van, a két legfőbb valószínűleg az, hogy a többi streaming szolgáltatóhoz képest nem állnak olyan jól, mint azt a státuszuk indokolná, illetve az, hogy mostanában nagyon sok kritika érte őket amiatt, hogy egyszerre hozzák a mozikban és a streaming platformon a nagy filmjeiket 2021-ben. 

Most épp egy új beharangozó videót kaptunk egy sor hamarosan HBO Maxra érkező tartalomból, a videóban pedig helyet kaptak adaptációk is.

Az izgalmasabb természetesen a Trónok harca spin-off, a House of the Dragon, amiről nem is olyan régen kaptunk újabb casting híreket is. Itt pedig már látszik a főcím és néhány képkocka.

A másik adaptáció a Gossip Girl reboot, amiről szintén posztoltam nem is olyan régen, akkor jelenetfotókat kaptunk - ez a mostani jelenet is ezekre rímel.

Természetesen van még benne jó sok Wonder Woman 1984 is, ami a mostani aktualitás.

Íme:


1 megjegyzés:

  1. A nevem Melania macron 35 éves vagyok, 31 évesen házasodtam meg, csak egy gyermekem van, és boldogan éltem. Egy év házasságom után a férjem viselkedése annyira furcsává vált, és nem igazán értem, hogy mi történt, ő pakolt ki a házból egy másik nőnek, annyira szeretem, hogy soha nem álmodom elveszíteni, megpróbálom a legjobb annak biztosítására, hogy a férjem visszajöjjön hozzám, de mind hiába, sírok és sírok segítséget keresve, megbeszéltem a családjával, de nem kaptam választ. így a legjobb barátom, cynthia, és megígéri, hogy segít . Mesélt nekem egy Drosagiede nevű férfiról, azt mondta nekem, hogy nagyon nagyszerű ember és igazi férfi, akiben megbízni lehet, és nincs semmi olyan szerelmi kérdés, amelyet nem tudna megoldani, és elmondta, hogyan segített számtalan embernek kapcsolatuk helyreállítása. Meg voltam róla győződve, gyorsan felvettem a kapcsolatot a doctorosagiede75@gmail.com e-mail címmel vagy a WhatsApp +33753154980 telefonszámmal. Minden problémámat elmagyarázom neki, ő azt mondta, hogy ne aggódjak, hogy minden problémám azonnal megoldódik. Megmondta, mit tegyek, hogy visszakapjam a férjemet, és én meg is tettem. Azt mondta, hogy három nap múlva a férjem visszatér hozzám és könyörögni kezd, és ez valóban úgy történik, ahogy mondta, nagyon meglepődtem, ez olyan csodálatos. Istennek legyen a dicsőség, most nagyon szoros a kapcsolatunk, és mindketten újra boldogan élünk. Ha hasonló problémája van, vegye fel a kapcsolatot vele, és keresse meg a problémát egyszer és mindenkorra. a tanúságtételnek élek

    VálaszTörlés