Breaking News

Az Ivan, az egyetlen már nézhető az HBO Go kínálatában

 

A történetről: 

Ivan egy nagyon különleges emberszabású majom. Egy száznyolcvan kilós ezüsthátú gorilla, amely Stellával, az elefánttal, Bobbal, a kutyával és más, különböző állatokkal osztja meg élőhelyét az egyik külvárosi bevásárlóközpontban. Csupán néhány emléke van a dzsungelről, ahol fogságba ejtették. Ám minden megváltozik, amikor megérkezik Ruby, a bébielefánt. Ivant mélyen megérinti a kis Ruby sorsa, akit most szakítottak el a családjától a vadonban, ami miatt megkérdőjelezi az egész életét.

Korábban már megírtam, hogy eredetileg augusztus elején lett volna az Ivan, az egyetlen adaptációjának premierje, de a koronavírus miatt végül a Disney+-on debütál majd a film - nálunk pedig az HBO Go-ra érkezett meg végül, ahol szinkronosan és felirattal is nézhető.

A live action és CGI hibrid filmhez olyan nevek adják a nevüket, mint Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito, Helen Mirren...

A film plakátja és előzetese:

Az előzetes:
Katherine Applegate könyvéről:

Ivan ​egy nagyon jó természetű gorilla. A Nagy Csúcs Bevásárlóközpont és Játékterem 8-as kijáratánál él, és hozzászokott ahhoz, hogy emberek bámulják lakhelyének üvegfalain át. Ritkán hiányzik neki az az élet, amelyet egykor a dzsungelben élt, valójában aligalig gondol rá. Ehelyett nemrég látott tévéműsorok jutnak az eszébe, és jó barátjával, Stellával, egy idős elefánttal, és Bobbal, egy kóbor kiskutyával tölti a napjait. De leginkább a művészetről gondolkodik, és arról, hogyan lehet színekkel és jól rajzolt vonalakkal megragadni egy mangó ízét vagy a falevelek susogását. Azután találkozik Rubyval, az elefántbébivel, akit elragadtak a családjától, és akinek a hatására már más szemmel látja az otthonukat és a művészetét. Amikor Ruby megérkezik, vele jön a változás is, és most már Ivantól függ, hogy vajon jobbra tudja-e fordítani az életüket.
Katherine Applegate humort és megrendítő érzelmeket vegyítve hozza létre Ivan felejthetetlen, egyes szám első személyben elmesélt történetét, amely a barátságról, a művészetről és a reményről szól.

Nincsenek megjegyzések