Breaking News

Itt vannak az első hivatalos fotók a Gossip Girl rebootból!

Nem is olyan régen írtam meg, hogy elkezdődött a Gossip Girl reboot forgatása, most pedig az Entertainment Weekly már az első fotókat is megosztotta!

A showra visszatérnek az eredeti sorozat kreátorai, Josh Schwartz és Stephanie Savage - igaz, csak executive producerként. 

Az új szériát Joshua Safran írja, aki szerint ez az eredeti széria "kiegészítése" lesz. A THR szerint: "Nyolc évvel az eredeti weboldal elsötétülése után New York-i magániskolás tinik egy újabb generációja ismerheti meg Gossip Girl hatalmát. A sorozat azzal foglalkozik majd, hogyan változott meg a közösségi média és maga New York az eredeti sorozat óta eltelt években."

Ahogy Safran nyilatkozott: "New York elitje új külsőt kapott, az ötlet az, hogy megmutassuk, hogyan változik a társaság folyamatosan. Hogyan változott a világ, hogyan változott a közösségi média és mindezek hatásai?"

A sorozatot eredetileg erre az évre tervezték, viszont a koronavírus itt is közbeszólt, így végül csak jövőre kerül majd fel az HBO Max kínálatába - így nálunk várhatóan HBO Go tartalom lesz belőle. 

Az első fotók:Ahogyan az látható, próbálják megidézni az első rész hangulatát a fotókkal, talán mindenkinek beugrik majd az alább látható jelenet a régi szériából. Viszont az is szembetűnő, hogy diverzebb szereplőgárdával operálnak.Nincsenek megjegyzések