Breaking News

Újabb, már ismertebb színészek is csatlakoztak a Trónok harca előzménysorozatához
Egészen eddig nem emlegettek már ismert színészeket a Trónok harca előzménysorozata, a House of the Dragon kapcsán, most viszont változott a dolgok állása!

A szereplőgárdához csatlakozott ugyanis Olivia Cooke (Ready Player One), Emma D'Arcy (Wanderlust) és Matt Smith (A korona, Dr. Who). Mellettük van három új rendező is: Greg Yaitanes (Banshee), Clare Kilner (Snowpierces) és Geeta Patel (Vaják).

Azt is tudjuk, melyik színész kit alakít majd.

Olivia Cooke lesz Alicent Hightower, Otto Hightower lánya, aki a király segítője. Alicent a Hét Királyság legbájosabb lánya, akit a Vörös Erődben neveltek, közel a királyhoz és hűséges köréhez. Nem csak bájos, de jó a politikai érzéke is.

Emma D'Arcy Rhaenyra Targaryen hercegnő lesz, aki a király elsőszülött gyermeke, tiszta valériai vérű, és sárkánylovas. Sokan azt mondanék megvan mindene... de nem férfinak született.

Matt Smith Daemon Targaryen megformálója lesz, aki Viserys király öccse és a trón örököse. Páratlan harcos és sárkánylovas, Daemon a sárkány vére. De azt mondják, valahányszor egy Targaryen születik, az istenek feldobnak egy érmét...

Nincsenek megjegyzések