Breaking News

BRÉKING! Megvan a Bridgerton család 2. évadának női főszereplője!
Azt már tisztázta Lady Whistledown, hogy A Bridgerton család második évadának Bridgerton főszereplője Anthony lesz, csakúgy, mint a könyvekben.

Viszont a párja még hiányzott!

Most azonban bejelentették, ki alakíthatja majd Kate-et a sorozatban.

Ahogy korábban már pedzegették - és én is megírtam - ezúttal dél-ázsiai színészt választottak. 

Ő pedig nem más, mint Simone Ashley!


Bejegyzésajánló


A színésznő már ismerős lehet, fontos szereplőt alakított a szintén Netflixes Sex Education című sorozatban, de szerepelt a Strike sorozatban és a Detektív Pikachuban is. 

A bejelentés várható volt lassan, ugyanis a hírek szerint a forgatás március elején kezdődik, és tudjuk, hogy a színészek már Angliában vannak, mindenféle ruhapróbán.

A következő nagy bejelentés minden bizonnyal Kate húgának, Edwinának a szerepe lesz.


A második könyv fülszövege:

1814 ​is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki. A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

A herceg, és én folytatása!


FRISS!
 
A hírt természetesen Lady Whistledown is megírta, amiből kiderül, hogy Kate vezetékneve Sheffield helyett Sharma lesz - azaz minden bizonnyal az apuka az indiai, ebből következően nagy eséllyel Edwina is indiai lesz. 


Nincsenek megjegyzések