Breaking News

Végre érkezik magyarul egy óriási kedvencem - a Forbidden Men sorozat!

Már sokszor említettem az oldalon, mennyire szeretem Linda Kage Forbidden Men sorozatát - legutóbb akkor, amikor Valentin-napra összeszedtem 14 romantikus könyvet, amit szívből ajánlok.

Linda Kage-re még évekkel ezelőtt találtam rá, egy olyan listának köszönhetően, amin tanár-diák románcokat gyűjtöttek össze. A Forbidden Men sorozatban is van egy ilyen témájú kötet, méghozzá a sorozat második része. (És azon ritka kivételek egyike, ahol a nő a tanár, nem a férfi - és egyetemi, nem gimis sztori.) Viszont mivel szeretek sorban haladni a sorozatokkal, könyveket nem kihagyva, még akkor is, ha minden kötet önállóan olvasható, ehhez elölről kezdtem el a sorozatot.

Ami azért is nagyon jó, mert a sorozat első része, a Price of a Kiss egy kissé meredek témát dolgoz fel, és nem biztos, hogy magamtól választottam volna. Ráadásul utólag, a sorozatot olvasva elárulhatom, hogy amúgy is kissé különc az első rész, amolyan felvezető kötet. Ugyanis a Forbidden Men egy bár, ahol a sorozat köteteinek férfi főszereplői dolgoznak - de csak a második kötettől. Az első rész még más helyszínen játszódik, és még nincs Forbidden Men bár sem. De lesz! 

Szóval emiatt kezdtem bele a Price of a Kiss könyvbe, és azt kell mondjam, bőven megérdemli a sok jó értékelést - jelenleg 31.000 értékelés mellett 4,07-es a tetszési indexe Goodreadsen. (A folytatásoké pedig még ennél is jobb.)
Akkora szerelem lett, hogy természetesen rögtön beajánlottam a Könyvmolyképző Rubin Pöttyös sorozatába, és most, kicsivel később nagy örömmel írhatom le: a könyv végre felkerült a kiadó webáruházába!

Magyar borítónk és megjelenési időpontunk még nincs, de magyar címünk (A csókod ára) és fülszövegünk már igen!

És most nagyon szépen nézek mindenkire, hogy vegyétek meg ezt a könyvet és szeressétek, hogy a viszonylag hosszú sorozat minden kötete érkezhessen magyarul. (Nekem a második, a harmadik és az ötödik kötet a három személyes kedvencem - eddig. Ugyanis még nem tudtam magam rávenni, hogy elolvassam az utolsó könyvet és a Mason-féle utolsó-utolsó részt, mert nem akarom lezárni a szériát!!!)


Fülszöveg:

*

Mondhat bármit az unokatesóm, nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője.

Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy…

Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal.

Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között… berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam… ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő.

A pasi selyemfiú.

Egek, én aztán tudok választani!

Magával ragadó történet egy különös párossal.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések