Breaking News

A Könyvmolyképzőnél érkezik a Netflix animációs sorozat regénye - Itt a borító és a fülszöveg!

Ezúttal nem valamilyen pöttyös könyvről írok a Könyvmolyképző vonatkozásában, a Carmen, a mestertolvaj a kiadó Széles választék kínálatában érkezik - de ifjúsági kötetről beszélünk.

Az animációs sorozat már elérhető, most pedig majd érkezik magyarul a könyv is. A kiadó webáruházában már fent van a magyar fülszöveg és a borító is!

A borító:





Az animációs sorozat előzetese:





A fülszöveg:

Évtizedeken keresztül világszerte kérdezgették az emberek: hol az ördögben van Carmen Sandiego? De ki is tulajdonképpen ez a hírhedt, világutazó tolvajnő, akinek mindig sikerül meglépnie?

Carmen Sandiegónak, a titokzatos küldetést teljesítő mestertolvajnak szüntelenül a nyomában van a rendőrség és az Interpol. Ám a vörös ruhás nő mindig egy lépéssel előttük jár. A Netflix animációs sorozata alapján született izgalmas kalandregényben először olvashatunk Carmen magával ragadó és akciódús gyerekkoráról.

A Netflix-sorozatból ismerős mestertolvaj, Carmen Sandiego tolvajiskolában eltöltött gyerekkorának izgalmakkal teli történeteiből fokról fokra egy bátor és elszánt hősnő képe bontakozik ki előttünk, aki attól sem riad vissza, hogy egyedül szálljon szembe egy bűnszervezettel.

Itt az ideje, hogy kiderüljön…

KI AZ ÖRDÖG CARMEN SANDIEGO?

Nincsenek megjegyzések