Breaking News

Tévésorozatot készít a Disney+ az Eragonból?!




Az Eragonból jó pár évvel ezelőtt már készült egy filmfeldolgozás, ami finoman szólva is megosztó volt a rajongók körében. Azt, hogy nem volt nagy siker, az is bizonyítja, hogy a folytatás sosem készült el.

A könyvek rajongói azóta gyakorlatilag folyamatosan kampányolnak azért, hogy készüljön egy élhető, az eredeti történethez hűségesebb adaptáció a sorozatból.

És lehet, hogy most eljött a pillanat.

A The Streaming Buffer nevű oldal érdekes dologra bukkant.

Ez az oldal azzal foglalkozik, hogy a hivatalos oldalak indexelt aloldalait keresgélve próbál rájönni, milyen projektek vannak készülőben. A Disney+ egyik indexelt oldala pedig érdekességet rejtett magában: a sorozat kategórián belül az Eragont!




Persze ez még nem jelent semmit, de ők arra következtetnek belőle, hogy a Disney+ valóban dolgozik az Eragon rebootját, miután a 20th Century Fox felvásárlásával hozzájuk kerültek az Eragon filmes jogai.

A hír nem lenne túlságosan meglepő, ugyanis a Disney+ várhatóan egyre nagyobb hangsúlyt fektet majd a saját tartalmak létrehozására, sorban érkeznek a hírek az új sorozataikról - igaz, ezek többsége egyelőre a Marvel vagy a Star Wars franchise-hoz kapcsolódik. És persze ott van a Percy Jackson rebootja is, ami sorozatos formát kap - innen már nem olyan nehéz eljutni egy másik sikeres könyvsorozat újraforgatásához.
Ráadásul ott van még egy szempont: az HBO-nak ott a Trónok harca, a Netflixnek a Vaják, jogosan keresgélhetnek maguknak valamilyen fantasysorozat alapanyagot a Disney-nél is.

Nincsenek megjegyzések