Breaking News

Újabb 4 Dream válogatás kötet, ami 2021-re várható

A Maxim aztán tényleg nem spórol a szuper hírekkel!

Amióta legutoljára beszámoltam róla, hogy milyen újdonságokat jelentettek be, rengeteg újabb könyv hírét tették közzé - annyit, hogy kénytelen vagyok több bejegyzésre szedni.

Pont ezért nem is szaporítom a szót, jöjjön négy újabb Dream válogatás kötet, amik 2021-re várhatóak!





Somaiya Daud Mirage – Oroszlánudvar című könyve az „ügyesen, érzékien és roppant leleményesen” megírt Mirage-sorozat régóta várt, második, egyben záró kötete.

A forradalom küszöbén álló bolygón Amani elszigeteltségre kényszerült. Elszakították a szerelmétől, és lázadó társaival is megszakította a kapcsolatot, hogy ezzel védje a szüleit és a testvéreit. A lázadók melletti kiállása miatt, meglehet, Amani örökre elvesztette Maram bizalmát. Ám a hercegnő sokkal bonyolultabb személyiség, mint az első pillantásra tűnik, és Amani újra a szeszélyeinek kiszolgáltatva találja magát. Egyetlen rosszul sikerült lépés, és kivégzik felségárulásért.

Maram és Idris esküvőjenek előestéjén Amani váratlan ajánlatot kap: ő is részt vehet az esküvői szertartáson, cserébe a hercegnő titokban tartja az összeesküvőkkel való kapcsolatát. A magára hagyott, kétségbeesett Amani újra az udvari intrikák középpontjába kerül, és a hercegnő nevében lavírozni kezd a veszélyes frakciók között. Ám a királyi udvar nem teljesen az, aminek gondolta! Miközben egyre tisztábban kibontakozik a fejében egy kockázatos terv, és a lázadók is egyre elszántabban készülnek a támadásra, Amani egyre inkább hinni kezdi, hogy világa számára mégis van jövő. Azonban minden egyes döntésének megvan a maga ára. Kockáztathatja-e a hozzá legközelebb álló szeretteit egy háborúért, amelynek megnyerésében még csak biztos sem lehet?





Hamarosan érkezik Ashley Elston 10 vakrandi, hogy megtaláld a nagy őt című regénye is.

Sophie egy dolgot szeretne csak karácsonyra: egy kis függetlenséget az őt túlságosan féltő szüleitől. Amikor a szülei úgy döntenek, hogy a karácsonyt az anyai örömök elé néző nővérénél töltik Louisiana államban, Sophie már alig várja, hogy végre édes kettesben lehessen Griffinnel, akivel jó ideje barátok. Csakhogy kiderül, Griffin maga is egy kis függetlenséget szeretne, egy rövid szünetet a kapcsolatukban.
Sophie összetört szívvel a nagyszülei házába menekül, ahol minden karácsonykor összegyűlik a kissé lármás család apraja-nagyja. A nagymamája ekkor előáll azzal a (nem túl) zseniális tervvel, hogy az elkövetkező tíz napban a család más-más tagja szervezzen Sophie-nak egy-egy vakrandit. Köztük a drágalátos unokatestvére, Sara, aki egy zártkörű föld alatti partiba küldi el egy nagyon helyes sráccal. Vagy az őrült nagynénje, Patrice, aki iskolai betlehemezésben szán főszerepet neki egy síró kisbabával a karjában, ráadásul egy olyan fiú oldalán, aki a válláig ér.
Amikor Griffin váratlanul felbukkan, hogy egy újabb esélyt kérjen, Sophie még jobban összezavarodik. Merthogy talán, de tényleg csak talán, valaki gyengéd érzelmeket ébresztett benne… Valaki, aki határozottan nem szabad.
Ez lesz Sophie legrosszabb karácsonyi szünete… vagy mégsem?





A debütáló szerző, Rosaria Munda egy magával ragadó kalandregénnyel érkezik 2021-ben, amely felteszi a kérdést, hogy mi a legfontosabb: a család, amelyben születtél, vagy az, amelyet választottál.

Annie és Lee még csak gyerekek voltak, amikor egy brutális forradalom megváltoztatta világukat, lehetőséget adva mindenkinek – még az alacsony sorban születetteknek is –, hogy bejussanak a sárkánylovasok uralkodó osztályába.

Most mindketten emelkedő csillagok az új rendszerben, annak ellenére, hogy a hátterük nem is lehetne különbözőbb. Annie alacsony sorból származó családját sárkánytűzzel végezték ki, míg Lee arisztokrata családját forradalmárok gyilkolták meg. Barátságukat összekovácsolták az árvaházban eltöltött évek, a hét évnyi kiképzés pedig vetélytárssá tette őket a sárkánylovas flotta vezető pozíciójáért.

De minden megváltozik, amikor túlélők bukkanak fel a régi rezsimből, eltökélten a város visszaszerzésére.

Egy közelgő háború és az Annie-vel való kapcsolatának gyors változása mellett Lee-nek választania kell, hogy meggyilkolja-e megmaradt családját, vagy eláruljon mindent, amiben valaha is hitt. Annie-nak pedig döntést kell hoznia, hogy megvédi-e a fiút, akit szeret… vagy vállalja, hogy az a bajnok váljon belőle, akire városának szüksége van.





2021-ben érkezik a The Art of Breaking Things Laura Sibsontól.

A szabályok arra valók, hogy megszegjük őket, és ő bizony nem fog csendben maradni.

A tizenhét éves Skye egy dologra koncentrál az életében: kijutni Dodge-ból. A művészeti iskola a kilépőjegye, és az első választása, a MICA már el is fogadta a jelentkezését. Csak annyit kell tennie, hogy túlélje a középsuli utolsó évét, ne legyen túl részeg a partikon, és ott legyen kishúga, Emma mellett. Persze általában másnapossággal küzd, amikor Emmáért megy, de ennek ellenére mindent kézben tart. Amíg Ő vissza nem tér.

Amikor az édesanyja volt barátja visszatér a családjához, Skye világának falai omladozni kezdenek. Családjának fogalma sincs arról, hogy Skye sötét titkot őriz a múltjával kapcsolatban – róla –, és soha nem gondolta volna, hogy valaha újra szembe kell néznie vele. Tudja, hogy mindenáron el kell menekülnie tőle. De hogyan hagyhatná ott Emmát? Skye szíve ketté szakad, egyrészt menekülne a férfi elől, aki évekkel ezelőtt bántotta, másrészt megvédené szeretteit a köztük élő szörnyetegtől. Azonban a menekülés a félelmei elől nem lehetséges. Hogy megmentse a húgát – és saját magát – minden szabályt meg kell szegnie.

Nincsenek megjegyzések