Breaking News

Magyarul is érkezik a Kingdom ​of the Wicked!



Katona Ildikó, a Könyvmolyképző Kiadó vezetője Molyon árulta el, náluk érkezik Kerri Maniscalco Kingdom ​of the Wicked című könyve.





A könyv elég hátborzongató YA-nak tűnik, a borítója is ezt vetíti elő, azzal együtt, hogy gyönyörű - remélem, megtartja a kiadó.


A fülszöveg nyersfordítása:

Két nővér.
Egy brutális gyilkosság. 
Egy bosszúhadjárat, ami elszabadítja a Poklot...
És egy mérgező románc.
Emilia és ikernővére, Vittora streghék - boszorkányok, akik titokban az emberek közt élnek, és igyekeznek elkerülni, hogy leleplezzék és üldözzék őket. Egy éjjel Vittoria nem jelenik meg a család szicíliai éttermében a vacsorán. Emilia hamarosan megtalálja szeretett ikertestvére meggyalázott holttestét. A szenvedő Emilia elhatározza, megtalálja testvére gyilkosát és bosszút áll, bármi áron - még ha ehhez olyan sötét varázslatokat kell is használnia, melyek még rágóta tiltottak.

Aztán Emilia találkozik Wrath-szal, a Pokol egyik hercegével, akitől a meséken keresztül már kislányként is óva intették. Wrath állítása szerint Emilia pártján áll, ugyanis mestere azt a feladatot bízta rá, hogy kinyomozza, ki áll a női sorozatgyilkosságok mögött. De amikor a hercegekről van szó, semmi sem az, aminek látszik...



1 megjegyzés: