Breaking News

Újabb 3 Trónok harca spin-off érkezhet?!




Már kezd szinte követhetetlenné válni, pontosan hány és milyen Trónok harca spin-offokkal készül az HBO. 

A legutóbbi hír az volt, érkezhet egy animációs spin-off, előtte a Tales of Dunk and Egg spin-offról cikkeztek, azt pedig már tudjuk, hogy jön a House of the Dragon, legutóbb jó néhány szereplő csatlakozott a casthoz

A tegnap éjjeli hírek viszont ezeken felül további 3 spin-offról szólnak!

Az első ilyen projekt a 9 Voyages (9 utazás) munkacímet viseli, és a Róma című sorozat kreátora, Bruno Heller a felelőse. Ez a spin-off Lord Corlys Velaryonról szól, akit a Tengeri Kígyó néven is ismernek. A karakter megjelenik a már berendelt House of the Dragon sorozatban is, ott Steve Toussaint játssza - így tehát ez nem csupán Trónok harca spin-off, hanem a Trónok harca spin-off spin-offja lehet. 

A második projekt munkacíme 10,000 Ships (10.000 hajó), ez a harcos királynő Nymeria hercegnő története. Ő a Martell ház őse, aki Dorne királyságát alapította. Az ő története kb. 1000 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, így a legrégebben játszódó spin-off lehet. (Korábban volt már szó egy ennél is régebbi spin-offról, amihez forgattak is pilotot, nem is akármilyen szereplőkkel, ezt viszont végül nem rendelték be.)

A harmadik projekt Királyvár Bolhavég nevű helyéről szólhat - ez a terület a főváros sikátorszerű utcáiról híres nyomornegyede, ahonnan olyan szereplők származnak, mint Sir Davos és Gendry Baratheon.

A spin-offok hírét a Deadline hozta le, az HBO hivatalos közleményben egyelőre nem kommentálta.

Nincsenek megjegyzések