Breaking News

Újabb hírek a Leányrablás Budapesten hangjáték kapcsán!

Böszörményi Gyula újabb Ambrózy hírekkel jelentkezett Molyon - megint a hangjáték kapcsán!

Spoiler: szuper híreket kaptunk, és szoríthatunk, hogy megkapja az engedélyt, hogy a következő bejegyzésben már a szereposztást is megoszthassa!




A részletek:

A tegnapi napom a Leányrablás Budapesten-el telt, mivel alaposan benéztem a dolgokat, és kiderült, hogy a hangjáték felvételei nem augusztusban, hanem most, rögtön Húsvét után kezdődnek! Ennek értelmében tegnap sürgősen át kellett olvasnom a szövegkönyvet (123 oldal), amit Horváth Péter rendező írt meg, méghozzá remekül. A könyv dramaturgiai szerkezetét kicsit át kellett alakítani a rádiós műfajra, de a történet semmit nem változott, csak épp valamelyest más sorrendben jönnek majd a jelenetek.
A szereposztás pedig… Huhúú!
Nos, a szereposztásról most még nem írhatok, előbb engedélyt kell kérnem rá, és ha megkapom, legközelebb elétek tárom a csodát – mert tényleg az! Ilyen hihetetlen szereposztást még nem látott senki a magyar rádiózás történetében, és ezt komolyan mondom! A Leányrablás Budapesten ennek köszönhetően hangjáték történeti különlegesség lesz, főleg az idősebb (mint én) hallgatók számára!
Még valami: 2021. március 19-én, pénteken 17:30-kor lesz velem egy online beszélgetés, amit az FB oldalunkon bárki élőben nézhet. Az esemény linkjét hamarosan megosztjuk. A téma kizárólag Ambrózyék körül forog majd.

Nincsenek megjegyzések