Breaking News

Ennek a könyvnek a borítójába szerelmes vagyok - A Fumax hozza magyarul

Úgy tűnik, a Fumax előszeretettel csap le olyan könyvekre, amiknek a borítóját megosztom veletek Facebookon a Napi gyönyörű borító rovatban.




Nem is olyan régen tettem ki ennek a könyvnek a gyönyörű, sárkányos borítóját, és most jött is a hír a Fumaxtól: náluk érkezik magyarul a kötet. 

Ahogy írják:

Már elég rég mutattunk be nektek új fantasy szerzőt (a Gideonos Tamsyn Muirt általában inkább sci-finek sorolják be), de most ismét elérkezett az idő egy ilyen jeles alkalomra.
John Gwynne 2012-ben mutatkozott be első könyvével, és meg is nyerte a legjobb debütálásért járó Gemmell-díjat. Azóta két sorozata jelent meg, és rendkívül magasra értékelik a könyveit az olvasók a Goodreads-en.
A legújabb trilógiájának első kötete, aminek a borítóját láthatjátok alább, most májusban fog megjelenni angolul, és mi is még idén kihozzuk. Bízunk benne, hogy szeretni fogjátok, és akkor a szerző korábbi műveit is hozhatjuk majd nektek.
Ahogy látjátok, Anthony Ryan (akitől idén szintén hozunk könyvet, erről is lesz konkrét infó hamarosan) méltatja a regényt a borítón, illetve Mark Lawrence is nemrég olvasta és nagyon dicsérte.

Nincsenek megjegyzések