Breaking News

Egy híres vállalkozó barátnőjének szerepét játssza el az új Rubin Pöttyös főszereplője

Bevallom, én még nem olvastam K. Brombergtől, de a hamarosan megjelenő könyve jó kiindulópont lehet, ugyanis egy standalone kötetről beszélünk.

A Faking It magyarul a Megjátszott szerelem címet kapta, és new adult könyvként a Könyvmolyképző Rubin Pöttyös sorozatába került.

A könyv értékelései sem rosszak odakint: Goodreadsen jelenleg 4,04-es. 





A fülszöveg első változata:

*

Zane Phillips összetévesztett azzal, aki a kutyáját szokta sétáltatni. Nem is kéne, hogy meglepjen, hogy egy férfi, akinek az öltönye is többe kerül, mint nekem egy havi lakbérem, azt feltételezte, hogy az ő szolgálatára vagyok ott.

Hogy mi ebben a jó? Az, hogy rendesen helyretettem. És mi a rossz? Az, hogy lekéstem miatta az állásinterjúmat.

Aztán kiderült róla, hogy egy kőgazdag ausztrál vállalkozó, és hogy ki akar engesztelni, amiért elszúrta nekem azt az interjút. Igen, szédítően jó pasi, ugyanakkor egy arrogáns seggfej is…

Úgyhogy kösz, de nem kérek belőle.

De miután egy apró hazugságom elindítja a lavinát, valahogy esélyt kapok, hogy eljátsszam, hogy Zane barátnője vagyok, hogy ezzel segítsem reklámozni az új társkereső weboldalát. És tudjátok mi a legjobb az egészben?

Az, hogy nem mondhat nemet, mert akkor ő is lebukik a maga hazugságával.

Akkor még persze nem tudtam, hogy ez azzal jár, hogy egy turnébuszba leszünk összezárva a következő néhány hónapra. Ráadásul persze a buszban csak egy ágy van… De ez a szóvivősdi lehet az a nagy lehetőség, amire a karrieremnek éppen szüksége lenne. Szóval miért is mondanék nemet?

Ahogy azt Móricka elképzeli.

Most keresztül-kasul szelem át az országot – és osztozom az ágyon – azzal a fickóval, akit ki nem állhatok. És ami még rosszabb, hogy a testem folyton elárul: azon ábrándozik, milyen lehet vajon arra lent, a sármos ausztrál alatt. Aztán a megtett mérföldek számával egyenes arányban izzik fel közöttünk a szenvedély… És ha nem vigyázok, még a végén elhiszem, hogy a tündérmesék tényleg valóra válhatnak.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések