Breaking News

Új előzetes érkezett az adaptációhoz, amiben Nina Dobrev is feltűnik




Jövőre debütál az amerikaiaknál egy új adaptáció, a Redeeming Love.

A szereplők közül jó páran ismerősek lehetnek: a szereplők között ott van Abigail Cowen (Stranger Things, Sabrina, Végzet: A Winx Saga), Tom Lewis (A boszorkányok elveszett könyve), Nina Dobrev (Vámpírnaplók), Famke Janssen (X-Men) és Eric Dane (Grace klinika, Valentin nap).


Egy előzetest már kaptunk hozzá a múltkor, most pedig érkezett egy újabb:




A könyv Megváltó szerelem címmel és borzalmas borítóval megjelent már egyszer magyarul, 1998-ban a Jokerex kiadónál.

Az akkori fülszöveg:

Legújabb bestseller a Magyarorságon is először kiadott Megváltó szerelem című könyv, mely folytatja azt az elkötelezettséget, hogy ne csak szórakoztasson, de inspirálja is olvasóit. Mint a legjobb romantikus író megválasztották az amerikai Hírességek, Halhatatlanok Rangos Klubjába, a könyveit az „Arany Medál” díjjal tüntették ki. Francine és férje, Rick Californiában élnek. Három felnőtt gyermek szülei.

A borító:

A borító


Azóta az írónő könyveit a Harmat Kiadó karolta fel, ezt a könyvet pedig újra kiadták, Megváltó szeretet címen.

A fülszöveg:

Az 1850-es évek Kaliforniája az amerikai aranyvidék, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket.
Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan meglágyítja a nő keserű ellenállását, és Angel szíve akarata ellenére Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány a menekülést választja.

A népszerű amerikai írónő legújabb regénye Hóseás próféta könyvének modern kori parafrázisa: történet a szeretetről, amely a legnagyobb viharok közepette sem enged el.


A borító


Nincsenek megjegyzések