Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - A herceg liezonja

A történelmi romantikusok szerelmesei újabb írónővel ismerkedhetnek: a Könyvmolyképzőnél érkezik Maggie Fenton kissé furcsa elnevezésű sorozata, A pajkos régensség.

De nem ítélnék a sorozatcím alapján, én mindenképp kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz.

Pontos megjelenési dátum még nincs, viszont a kiadó oldalára már felkerült a magyar fülszöveg és a borító, így nagy eséllyel már nem kell sokat várni rá.

Fülszöveg:

Egy mindent irányítani akaró herceg.
Egy éles eszű kékharisnya.
És egy őrjítő vonzalom.
A hűvös, szőrszálhasogató montfordi herceg elvárja, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja: szép rendben, szigorúan a szabályok szerint. Ezért feldühödik, amikor megtudja, hogy az egyik hercegi birtok bérlője már egy éve meghalt, de valaki mégis irányítja, pedig egy ősi szerződés szerint az már a Montfordokat illeti. Amikor a herceg megérkezik Yorkshire-be, hogy utánajárjon a helyzetnek, rádöbben, hogy a birtokot egy vadóc nő vezeti – aki ráadásul még kékharisnya is.

A tűzvörös hajú Astrid Honeywell talpraesett és tanult. Évek óta ő irányítja a Honeywell család gazdálkodását. És nincs szándékában senkinek – még Montfordnak sem – átadni valami elavult szerződés miatt.

Montford és Astrid között azonnal fellobban a gyűlölet… és valami tagadhatatlan, leírhatatlan vonzalom. Ám ellen kell állniuk helytelen vágyaiknak, elvégre a hercegnek Londonban menyasszonya van. Viszont amikor Astrid élete veszélybe kerül, Montford azon kapja magát, hogy kész lenne mindenét kockára tenni, hogy megmentse a lányt.

Mélyedj el üdítő románcukban!

Nincsenek megjegyzések