Breaking News

Hozzánk is érkezik a Harry Potter-kvízműsor, Helen Mirren műsorvezetésével




Azoknak, akik követik a Harry Potter híreket, talán már nem nagy újdonság, hiszen egy ideje már tudunk róla, hogy érkezik egy új kvízműsor - viszont azt eddig nem lehetett tudni, hozzánk is elér-e. Jelentem: igen. 

A Harry Potter: Hogwarts Tournament Of Houses egy négy része kvízműsor-sorozat, amiben lelkes Harry Potter rajongók teszik próbára tudásukat.

Harry Potterről beszélünk, így természetesen az egyes rajongók a házaikat képviselik, és végül a nyertes viheti a Házkupát!

Igazából annyira adja magát az ötlet, hogy nem is értem, miért nem készült el hamarabb.

A műsorvezető nem akárki lesz: Helen Mirren!

Most a HVG cikkéből kiderült, hogy hozzánk is érkezik a műsor, Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága címen az HBO Go-n fogjuk tudni megtekinteni. 

Igaz, értékeltem volna, ha nem csak azt nézhetjük, hogyan mérik össze tudásukat a külföldi rajongók, hanem helyi kvízeket is szerveztek volna.

Na de nézzük az előzetest:




Egyébként a kvíz része az első Harry Potter film 20. évfordulója körüli ünneplésnek - aminek a kicsúcsosodása az a januári show lesz, amiben újra együtt láthatjuk Daniel Radcliffe-t, Emma Watsont és Rupert Grintet - meg még egy sor más Harry Potter színészt.

Nincsenek megjegyzések